SELAMAT DATANG KE

CRYPTO
S.I.
POWER

"Earn While You Learn" & "Earn While You Sleep"

Web replika ini Dibawakan

😇 Baca betul2 dari MULA sampai HABIS.. luangkan 5 minit masa u, ianya bakal membuka 1 lembaran baru yg LUARBIASA HEBAT dlm hidup u!
👇
.
Salam Jutawan Crypto 2022 🙂
Peluang/Rezeki BESAR!
.
1️⃣. Jadilah orang2 yg BIJAK iaitu:
✔️ Jgn kata ‘no’ tanpa check-it-out sendiri dahulu.. &
✔️ Jgn dengar cakap orglain malah diri u sendiri yg tak pergi check-it-out juga tuu..
👉 Kelak u sendiri yg rugi.. ketinggalan! Orglain dah/sedang mengaut keuntungan yg banyak di dunia crypto ini!
💪 Untung tak masuk akal.. tapi kena terima masuk akal! Its too gud to be true.. tapi memang its true!
.
2️⃣. Dunia sudah & sedang BERUBAH.. cara bina kekayaan pun dah berubah. Orang zaman sekarang ni jadi multijutawan senang jer.. semua gara2 DIGITAL ASSET ni. Geram DJ tengok, DJ dulu susah2, now DJ pun nak join the roket, takmo susah2 lagi.. dah ada cara senang, buat apa nk cara susah! Jom To Da Moon dgn DJ.. & back!
👉 Jangan TAKSUB dgn cara lama/sedia ada.. guna cara zaman ini. Sebenarnya kita takde pilihan, kena EVOLVE (berkembang) & INVOLVE (terlibat), E&I. Jika kita tidak E&I kita akan bukan shj ketinggalan, malah akan jadi obsolete. So u nak jadi antara yg awal atau bila ramai dah tahu? Lagi cepat u E&I ke dunia aset digital, lagi cepat u boleh jadi kayo 💪😁
.
3️⃣. 12 tahun, 7 bisnes network marketing, DJ MENCARI peluang sebegini – baru sekarang dapat! Selama ini dok tengok orang tertentu shj dapat peluang kaya senang.
✔️ Dulu kita dengar cerita orang tu orang ni ada coin tu coin ni, kaya mereka.. now DJ pun dah ada pelbagai coin, bila naik tinggi nanti bertambah kayo daku.. Sementara tu turun naik biar ‘Crypto Robot Super Intelligent Power!!’ @’CryptoSIPower’ uruskn buat profit.
.
4️⃣. Syukur alhamdulillah sambutan hangat.. program ni punya laju laen machiam.. takleh tahan2 pergerakkannya, ramai suka sbb Ini bukan bisnes network marketing biasa jual2 barang/perkhidmatan.. takde kena jual2 tu, ini investment CryptoSIPower 4D (Duduk Diam Dapat Duit). This is DIFFERENT ball game.
✔️ Of-course mestilah DJ@Dato Jah & DR@Dato Reza pilih program yg LEGAL & SYARIAH .. DJ & DR dah bina nama besar dgn integriti yg tinggi, lama dah berjaya, takkan la Kami nak buat yg tak baik, nak join & promote scam money game! Boleh pikir la sendiri… Simpan dulu PRASANGKA scam tu..
.
5️⃣. Program ni memang betul2 the REAL Income Pasif power:
👉 Yg 4D shj pun boleh – kita dpt income drp modal kita sendiri, tidak bergantung kpd rangkaian.
👉 Yg cari org (buat program Referral) pun boleh (lagi bagus, dpt komisen) – juga tidak bergantung kpd rangkaian, utk mereka buat repeat sales, kita dpt income drp robot yg dok repeat buat trade/sales.
✔️ Hanya investmnt kita & downlns kita shj, mudah sangat, So, kita tak perlu risau/kisah lagi dah, orang tak join/ tak buat repeat sales/ tak beli barang!
.
6️⃣. Apapun cara kita cari rezeki – kerja makan gaji/ kerja sendiri/ bisnes owner – kita mesti nak simpan & labur duit kita – di tempat yg terbaik. So, TAK KONFLIK dgn kerja/ bisnes lain.
✔️ Bila inflasi naik -> nilai matawang jatuh. Utk menyelamatkn nilai matawang kita, HIJRAH/pindahkanlah sebahagian drp wang pelaburan kita ke pelaburan yg naik tinggi nilainya. 3 pelaburan tersebut adalah emas, hartanah, & cryptocurrency terpilih.. of-course crypto paling tinggi!
👉 Selamatkanlah diri kita & keluarga dgn berhijrah segera. Jika tidak, kita akan karam dgn inflasi!
✔️ Jika ada yg lebih BAGUS, kenapa nak menafikannya.. Dulu takde, tapi bermula Apr-2021 dah ada CryptoSIPower ni. DIVERSIFY lah portfolio investmnt kita.
👉 & Time2 MALAPETAKA ni buat bisnes pun terkesan teruk.. sebab tu kita kena ada investment CryptoSIPower nih, robot yg tolong trade kan.. robot KALIS pandemik virus, bencana alam spt banjir, gawat ekonomi, dll.
💥 Remember, nak join tidak perlu cari modal baru, just HIJRAHkan SEBAHAGIAN drp yr saving/investment lain masuk ke dalam program cryptosipower ini. Jika u tiada saving/investment, lagi lah u kena usaha cari modal.. ini utk beranakkan duit u niii… Ini bukan biz – ada yg tak boleh jual, tak boleh taja – ini investment – senang shj.
.
7️⃣. Program CryptoSIPower TERBAIK sbb:
❌ Kita TAK COLLECT duit orang – mereka deposit ke dlm acc exchange (bank crypto) mereka sendiri.
‼️ HATI2: Jgn join dgn program yg collect duit org – itu SCAM!
✅ Kita EDUCATE mereka – ajar set system, then collect untung 😁
❌ TAK PERLU TERER trade, tengok chart, analisa, dll ilmu crypto.. robot s.i. yg buatkan. Kita just kena tahu sedikit basic/fundamental yg utama & ianya mudah dipelajari.
✅ EARN while u LEARN. Masa sambil belajar dpt income.
✅ EARN while u SLEEP. Bangun pagi tengok robot generate income.. kan best. Tq robot 😍
✅ Robot hanya boleh jualbeli, ❌ TAK BOLEH WITHDRAW duit kita.
✅ Duit kita SELAMAT.
❌ TIDAK PERLU RISAU modal hangus. ❌ Tiada Margin Call.
❌ TIDAK LOSE MONEY, walaupun market turun/crash, paling teruk FLOATING shj.
Lumrah apa jenis pasaran pun turun naik. Yg bestnya robot super intelligent ni time turun naik dia bantu kita buat profit tanpa kita buat manual – MASA, TENAGA, USAHA, berjaga hingga ke pagi, bekerja tanpa rehat/ tido/ cuti, 24jam sehari 7hari seminggu 365hari setahun, TAK HENTI; Selama ni kita bekerja utk duit, now biar duit & robot yg bekerja utk kita; Robot TIADA PERASAAN 2T (Tamak/Takut). Mana ada manusia boleh buat semua tu tapi robot cryptosipower ni boleh! Kan power tu!
✅ PROFIT TRADE TINGGI, average ~10%-30% sebulan, dpt setiap kali robot trade buy sell, lebih tinggi/rendah profit pun ada, tapi serendah-rendahnya pun lebih tinggi dari investment lain – jauh bezanya dgn unit amanah, tabung, fixed deposit, koperasi, private equity, saham, emas, hartanah, dll.
✅ Komisen REFERRAL lagi giler.. pangkat yg tinggi V6 tu boleh dpt usd10k sehari!
✅ Kita boleh TERUS WITHDRAW ke bank.
.
8️⃣. Kali ni DJ HEPI gilerr!! Sbb semua yg ikut DJ dapat untung untung unnntunngggg…! Tiada sorang pun yg rugi, paling teruk floating shj, nanti naiklah balik tu.
✔️ Yg ikut DJ di bisnes sebelum ini jika nak rasa untung macam ni – cecepat join!
✔️ Yg belum pernah ikut DJ – jom peluang u utk menikmati rezeki banyak, mudah, & pantas ini!
✔️ Yg dok perati jer – udah2 ler tu, stop it, join yg ini dpt jgk faedah nya drp skodeng jer tu.. 🙂
.
9️⃣. Program CryptoSIPower ni GLOBAL.. dah masuk lebih 50 buah negara. Senang ya amat nk kembangkan bisnes/ buka kaki di luar negara – hanya melalui Online Zoom shj. Upuplines kita buka leg negara lain spt Indonesia, India, Nigeria, Africa, US, UK, dll – dgn zoom jer.. takyah gi sana pun!
💪 RAMAI dah capai pangkat TERTINGGI V6 – 19 orang; Dlm jangkamasa yg SINGKAT – average 6 bulan shj.
💪 INCOME BANYAK giler – USD5K to USD10K SEHARI average (RATUSAN RIBU to JUTAAN RM SEBULAN!). DJ dah jumpa 2 orang upuplines Malaysia kita yg V6 – income mereka USD10K setiap hari (tidak tetap bergantung kpd market movement) – kali rate 4.2 RM, kali 30hari = RM1.2Juta sebulan – pengsan! Dgn REAL PASIF nya, dgn TIADA BARANG kena jual nya, Crazy..!!
💪 Tak sama biz ni dgn biz lain.. biz lain boleh capai pangkat pastu takde/sikit income.. buat haper.. dpt glamer jer jap. Biz CryptoSIPower ni tak.. terus menerus dpt income.. kan best!
.
1️⃣0️⃣. Rahsia besar kejayaan adalah SPEED! Alhamdulillah DJ & rangkaian ramai yg dah/sedang menikmati PROFIT..
🔥 DJ start Mid-Okt-2021. Dlm masa 3 hari capai Rank V2. End-Okt-2021 DJ pecah rekod dunia terpantas capai Rank V3. Then Nov-2021 DJ capai Rank V4, antara terpantas dunia.
🔥 Dalam masa 2 setengah bulan shj (Mid-Okt-2021 to End-Dec-2021) rangkaian DJ-CryptoSIPower capai 40 orang (33 V2, 6 V3, 1 V4) naik pangkat! Antara paling ramai & laju di dunia! Angka tidak boleh menipu. Ayuh jom bersama-sama DJ. Kali ini semua org berjaya! 💪
✔️ Follow cara DJ – insyaAllah kita bakal mencipta sejarah dunia! Naik pangkat cepat, income berganda, & kita boleh bantu lebih ramai!
.
1️⃣1️⃣. BEZA BESAR Join Dgn Grp DJ & DR!
Robot – semua grp dpt.
Kelebihan join dgn kami:
====================
✅ DJ guide u macam mana nak buat cara BETUL, PANTAS, MUDAH, INCOME BERGANDA-GANDA, & NAIK PANGKAT LAJU!
✅ Dpt support dr DJ – personal coaching, training, mtg, talian hayat bantu u buat prospecting & servicing group – kebanyakkannya free; Dll Tools online & offline.
✅ Bila dah bersama DJ & DR, macam2 lagi lah rahsia multijutawan u boleh cungkil dr kami!
✅ DR ni Visi, Misi beliau sangat besar, best! Combine dgn DJ – Fuh jd power power!!
🔥 Mahal semua nih. Tak dpt nk cerita di ruang yg sempit ini. Hadir ke training.
.
1️⃣2️⃣. Peluang yg besar itu datang secara tiba2…
✔️ Kita biasa baca ayat ini sampai habis.. tetapi adakah kita benar2 MENGHAYATInya? Adakah dgn sambut & buat beberapa peluang itu memadai? Jawapannya tanya diri kita sendiri.. keadaan kita, bukan orglain. Hidup kita, kita yg bertanggungjawap ke atas nya.
Jgn serik dgn peluang2 sebelum ini yg tak brape menjadi.
Jgn stop sambut peluang2 sbb u tak tahu peluang mana yg benar2 membuat impian besar u tercapai. & Penting lepas sambut peluang – buatlah betul2.
✔️ So, bila ada org offer u peluang yg amazing, jgn la jual mahal.. dengar dulu…
DJ yg dah berkali-kali multijutawan pun luangkan masa gi check-it-out sendiri dulu.
💪 Peluang ini sedang nak meletop. So yg baca post DJ ni dari mula sampai habis, u insan terpilih. Usah dipersiakan. Trust me in a few mths ramai akan tahu & berpusu-pusu menyertainya.
💥 DJ nak bagi ingatan – jika u lambat nanti prospek u, rangkaian u join bawah orglain – u yg ruji! So usah tengok jer peluang ni, makin lama makin berkurang downlines u.. huhu..
💥 Dalam bisnes (politik pun sama, juga kehidupan) – tiada kawan yg berkekalan, tiada musuh yg berpanjangan. Dunia ni bulat, pusing2 jumpa balik. Maafkan & move forward. Yg penting kita improve, jgn ulang kesilapan yg sama. Nak buat profit banyak & bantu ramai nii..!
.
1️⃣3️⃣. Check-it-out sendiri dahulu… utk kebaikan diri u sendiri, bukan your majikan, upline/ downline/ sideline/ syarikat/ atau orang lain.
❌ BUANG dulu perasaan malu, takut, ego, malas, marah, sombong, salahkan, degil, dll..
❌ SIMPAN dulu alasan takde modal, takde masa, tak suka cari orang, tak pandai cakap/buat, tak minat, susah, takut risiko, tak fokus, jauh, market tepu, scam, bnm/sc, syariah, dll..
✔️ Peluang yg patut di rebut oleh semua. Peluang utk u mengaut keuntungan dari dunia crypto ini. Sudah lama Belasan tahun & Banyak kali round u KETINGGALAN tatkala ramai di dunia mengaut keuntungan dasyat. Kini peluang utk sama2 menikmati profitnya..
.
1️⃣4️⃣. Jemput hadir ke Preview Program CryptoSIPower
💰 Percuma shj
👤 Terbuka kpd semua
📍 Samada secara Online Zoom atau Offline Bersemuka di Ofis DJ BisnesJaya Academy, di Kediaman DJ, atau di Luar.
📌 Date/ Time/ Place: Dapatkan detailsnya dgn klik link ini
👉 https://cryptosipower.wasap.my/
❗ PENTING: JGN RESPONSE DGN BALAS MESEJ INI, RESPONSE DGN KLIK LINK DI ATAS.
👉 Org di luar Lembah Klang – Utara, Selatan, Pantai Timur, Borneo – berbaloi baloi baloi turun ke tempat DJ Bandar Kinrara, Puchong – projek untung besar nii.. Org jauh DJ luangkan masa LEBIH bersama u.
👍 Haa dah dpt jemputan dari MultiJutawan tu – hadir jer laa.. DJ kadang2 busy bukan sombong, kadang2 takdan nk layan sorang2.
Be positif, open for peluang, rezeki jgn di tolak apalagi besar bukan calang2 CryptoSIPower nih.
Rebut Peluang/Rezeki BESAR ini yg dah bantu ramai.
.
❗ Follow SISTEM DJ – berjaya cara BETUL, PANTAS, MUDAH, INCOME BERGANDA-GANDA, & NAIK PANGKAT LAJU!
~Jom kita GALI lubuk emas crypto ini guna TRAKTORR… 🚜
🚀 Meroket TO DA MOON & Back!
🦀 Sepit DJ @Dato Jah
@Dato’ Hjh Jahlilawati Abu Bakar
▪Founder/ President BisnesJaya Group
▪Pakar/ MultiJutawan Hatrik Usahawan Pantas #1 Malaysia
🏆Women Entrepreneur Excellence Award 2021
🏆Ikon Usahawan Tahunan 2019 (Latihan & Pemasaran)
🏆Asia Pacific Top Women Entrepreneur 2018-2022
🏆Fellow of OXCEL (F.Dip.OXCEL), The Oxford Centre for Leadership, United Kingdom
.
P/s: Takkan jumpa lah program yg SEPOWER & SESENANG mcm nih.
#LaenMachiam

BizPartner Malaysia &
Dunia dicari…
Kpd yg berminat, sila hubungi Leader2 di bawah atau DJ direct.
Ini merupakan PIONEER, U yg join akan
menjadi sebahagian dari
sejarah awal kegemilangan 'Crypto S.I. Power!!'.
So, rebut peluang besar pioneer ini.

BizPartner Malaysia &
Dunia dicari…
Kpd yg berminat, sila hubungi Leader2 di bawah atau DJ direct.
Ini merupakan PIONEER, U yg join akan
menjadi sebahagian dari
sejarah awal kegemilangan 'Crypto S.I. Power!!'.
So, rebut peluang besar pioneer ini.

Background Dato' Jah

Founder/ President BisnesJaya Group
Pakar/ MultiJutawan Hatrik Usahawan Pantas #1 Malaysia

Women Entrepreneur Excellence Award 2021

Ikon Usahawan Tahunan 2019
(Latihan & Pemasaran)

Asian Pacific Top Women Entrepreneur
(2018-2022)

Fellow of OXCEL
(The Oxford Centre for Leadership,
United Kingdom)

Dato’ Jah telah berkecimpung dalam bidang keusahawanan selama 12 TAHUN, memegang gelaran TRIPLE MULTIJUTAWAN PANTAS PROVEN LEJEN 🙂 , 6 FIGURE INCOME SEBULAN, TOP SPONSOR SYARIKAT.. di TIGA bidang usahawan iaitu Kesihatan air (Kangen Water, PEMECAH REKOD DUNIA – THE FASTEST IN THE WORLD!) (2015-sekarang), Telekomunikasi (Tone Excel) (2013-sekarang TONE WOW), dan e-Pendidikan (Score A) (2009-2013).

Dato’ Jah telah melahirkan BELASAN ORANG JUTAWAN (dalam masa 2 tahun) & RIBUAN ORANG BERPENDAPATAN 4, 5, 6 ANGKA SEBULAN (dalam masa 12 tahun) yang terdiri dari pelbagai latarbelakang.. Tidak kira siapa diri anda, yang penting anda nak UBAH KEHIDUPAN anda.
Sebelum menceburi bidang usahawan, Dato’ Jah bekerja makan gaji (1989-2009) di syarikat swasta I.T. selama 20 tahun, jawatan terakhir sebagai Ketua Jabatan, merupakan pekerja cemerlang syarikat secara konsisten.
Setelah berjaya dengan produk orang lain Dato’ Jah mengorak langkah mengeluarkan produk kesihatan dengan branding DJ Moment, NaViX (2017-2019) keluaran syarikat beliau sendiri.
Seterusnya Dato’ Jah join bisnes Affiliate Junction (2018-sekarang), & telah pecahkan rekod terbaik bisnes-bisnes sebelum ini di HARI PERTAMA join! Seterusnya mencapai REGIONAL PARTNER pantas Malaysia & Indonesia dalam masa 2 bulan sahaja.
Selepas itu, Dato’ Jah join bisnes C2Joy (2019-hingga sekarang). Beliau telah pecahkan rekod syarikat mencapai pangkat PLATINUM DIRECTOR TERPANTAS & 5 figure income terkumpul dalam masa 7 hari, seterusnya capai pangkat RUBY DIRECTOR TERPANTAS & 6 figure income terkumpul dalam masa 73 hari sahaja!
Selepas itu, Dato’ Jah join bisnes C2Joy (2019-hingga sekarang). Beliau telah pecahkan rekod syarikat mencapai pangkat PLATINUM DIRECTOR TERPANTAS & 5 figure income terkumpul dalam masa 7 hari, seterusnya capai pangkat RUBY DIRECTOR TERPANTAS & 6 figure income terkumpul dalam masa 73 hari sahaja!
Pada 1 Apr 2021, Dato’ Jah tambah 1 lagi bisnes Program eLearning Pandai, kali ini sebagai Chief Marketing Officer, salah seorang Co-Founder Syarikat.

Pada October-2021, Dato Jah join bisnes terbaru investment Crypto S.I. Power!! Beliau telah pecahkan rekod dunia pantas V2, V3 & V4, dgn income terkumpul 6 angka RM pada minggu yg ke-7 shj.

Dato’ Jah merupakan PENGASAS kepada BisnesJaya Academy (BJA) iaitu training center yang melatih para usahawan (2009 hingga sekarang) berjaya hingga ke peringkat JUTAWAN. Akademi ini sesuai untuk semua para usahawan terutama yang bercorak network marketing.
Pencapaian Dato’ Jah telah mendapat liputan di beberapa media seperti akhbar, majalah, radio, tv, dan media sosial.

MONTAJ DJ

GEMURUH JIWA

Tahniah kerana anda sudah menjadi insan yg terpilih untuk mengetahui peluang yg sangat-sangat BESAR.. Jemput tonton dulu video pendek ini.

Background Dato' Dr Reza Ibrahim

2001: B.Sc (Hons) Microbiology – University of Aberdeen, Scotland
2006 : Master in Science – University of Hertfordshire, UK
2012 : Ph.D Medical Research (DhRES) – University of Hertfordshire, UK

Berpengalaman bekerja sebagai Researcher di Bristol Myerrs Squib, Italy Medical Sales Manager di Syarikat DKSH, Malaysia

Group of Chief Executive Officer (CEO) Maxxima Group of Companies
Malaysia
Maxxima Capital (M) Sdn Bhd – Importer / Exporter
Maxxima Resources (M) Sdn Bhd – Manufacturing
Maxxima Health Science (M) Sdn Bhd – Sales
Maxxima Nutraceutical (M) Sdn Bhd – Ozone Therapy Center & Medical Spa
Indonesia
PT Maxxima Neutraceutical Indonesia
PT Maxxima Indonesia Mulia

PREVIEW

CRYPTO
S.I
POWER !!

"Earn While You Learn" & "Earn While You Sleep"

PRODUK

Why We Should Do This Business?

Basic Requirement To Start A Successful Business

INVESTMENT – KNOWLEDGE – EXPERIENCE – RISK TAKING ABILITY

Why Struggle Alone When You Have The Option To Build a Team That Will Work With You Whole Life

Cabang-cabang pelaburan

Rule #1 Investment: Don't put all yr eggs in 1 basket.

Rule #2 Investment: Don't give yr money to other people to invest, u hv to take control of yr investment.

Dunia sudah/sedang berubah

KUASAI DUNIA KEWANGAN DIGITAL

Realiti Hari Ini...

✅ Inflasi Meningkat
✅ Pengangguran Meningkat
✅ Pasaran Saham Menjunam
✅ Peluang Pekerjaan Terhad
✅ Politik Tidak Stabil
✅ Peniagaan Kecil Bankrap
✅ Pulangan Investment Menurun

Realiti Kewangan Hari ini...

Unit Amanah dapat ~5% setahun
Gold ~10-20% setahun
Private Equity ~15% setahun
Koperasi ~10% setahun
Fixed deposit ~3% setahun

“Bila inflasi naik – nilai matawang jatuh. Utk menyelamatkan nilai matawang kita, pindahkanlah sebahagian drp wang simpanan kita ke pelaburan yg naik nilainya. 3 pelaburan tersebut adalah emas, hartanah, & cryptocurrency terpilih.”

“Selamatkanlah diri anda & keluarga dgn bertindak segera. Jika tidak, anda akan karam!”

CoinMarketCap

Top 10 Cryptocurrencies In February 2022

Refference: Article from https://www.forbes.com/advisor/investing/top-10-cryptocurrencies/ (as at 1-Feb,2022)

Top 10 Crypto Exchange In February 2022

Sumber: https://coinmarketcap.com/rankings/exchanges/ (as at 14-Feb-2022)

Tahukah Anda?

Pada ketika dunia sedang dilanda kegawatan ekonomi akibat Covid-19 dunia aset kewangan digital sedang meningkat ke paras tertinggi.

Para pelabur aset kewangan digital mengaut keuntungan yang lumayan tanpa menghiraukan apa yang sedang berlaku didunia hari ini.

Adakah anda sebahagian dari pelabur aset kewangan digital ?

Copyrights Of PFG Holding SDN. BHD. @ 2021

Top 50 Coins' Performance

Contoh ROI crypto dalam masa 90 hari 👆🏿👁️ Rugi simpan fiat money ❗❗❗

Berita-Berita

Sumber: https://intraday.my/category/kripto/

Copyrights Of PFG Holding SDN. BHD. @ 2021

“Tips penting nak melabur:
Jangan bagi duit kat oranglain suh dia laburkan – nanti jadi lebur!
Kita kena buat sendiri. Belajar buat.
Dgn program ‘Crypto S.I. Power!!’ senang jer nak buat,
ikut shj step install/ register/ setting/ & robot tradekan – taraaa…
hari2 dpt untung. Then sambil2 untung tu belajar lah mendalami dunia crypto ni.”

Masalah Saya Adalah

Solusinya

SEMUDAH

1

2

3

AKTIVASI “trading robot” adalah kurang dari 30 minit dan anda boleh terus menjana pendapatan setiap hari tanpa kehilangan modal.

Jenis-jenis Trade

Syukur alhamdulillah.. Setelah 12 tahun, 7 bisnes, bertungkus lumus melakukannya, kini daku dpt peluang senang projek income jadi multijutawan dlm masa 12 minggu shj! Giler! Tapi boleh! Ikut sistem DJ – mudah, pantas & income banyak! Selama ini kita tengok orang tertentu shj dapat peluang kaya senang, now kita rakyat marhaen pun boleh.

Testimoni Pendapatan

V6 RANK

🔥 Poster Terbaru V6 GLOBAL – Rank Tertinggi dlm program ‘Crypto S.I. Power!!’ ini.

💥 MANA NAK JUMPA BISNES LAIN KAT LUAR SANA YG:

=============================================

💪 RAMAI boleh capai pangkat TERTINGGI – 19 orang,

💪 Dlm jangkamasa yg SINGKAT – 6 bulan average,

💪 INCOME BANYAK giler – USD5K to USD10K SEHARI average (RATUSAN RIBU – JUTAAN RM SEBULAN!),

💪 TIADA PRODUK kena jual,

💪 INCOME REAL PASIF – dpt repeat sales tanpa rangkaian buat repeat sales, ROBOT yg buat!

🔥 POWER BEST GILER BISNES NIH!

#JomV6 🦀🚜🚀 #DJ

Testimoni

10 ribu usdt sehari!
Kali rate 4.2 rm
Kali 30 hari = rm1.26 juta sebulan
Gilerr.. every month jadi jutawan!

PREVIEW

CRYPTO
S.I
POWER !!

"EARN WHILE YOU LEARN" & "EARN WHILE YOU SLEEP"

REFERRAL PROGRAM

Insentif Pengenalan

Insentif Kumpulan

Insentif Pembangunan Kumpulan

Dividen Global

Anggaran income ni bergantung kpd:

“This is different ball game.. ini bukan network marketing jual2 barang/perkhidmatan.. ini pelaburan. My upuplines income > usd10k setiap hari. Sebab tu suh check-it-out. Ayuh usah ketinggalan lagi, usah terjebak dgn scam money game lagi. Insaflah, Bangkitlah! Jgn serik dgn peluang2 sebelum ini yg tak brape menjadi. Now memang betul2 the REAL income pasif, duduk diam dapat duit. Tak perlu risau/kisah lagi dah orang beli/join!! 🙂 Orang tak beli produk/servis kita or tak join bisnes kita pun, kita dapat income pasif dgn modal kita sendiri! Jgn stop sambut peluang2 sbb u tak tahu peluang mana yg benar2 membuat impian besar u tercapai. & Penting lepas sambut peluang – buatlah betul2.

Ranking

V6

+ 10% Bonus Global
+ 10% Bonus Builder
+ $10 World Pool Fee Robot / Bil. V6*

Royal Q bayar kita dari duit:

1). Kita join bayar sewa robot Royal Q USD120 setahun.
➖ Royal Q bayar kita komisen dari USD30 (V1) hingga USD70 (V6).

2). Profit kita trade guna robot Royal Q – bahagian kita adalah 80%, bahagian Royal Q 20% (kita bayar dlm bentuk fuel fee).
➖ Royal Q bayar kita komisen dari 4% (V1) hingga 12% (V6).

“Sekarang ini tidur ku dlm senyuman.. & buat apa2 pun hati senang shj.. tiada stress2..DJ puas! Kali ini semua org yg DJ ajak join program ini – semuanya berjaya.. mereka dapat buat untung..  DJ rasa lega & hepi dapat bantu mereka.
Yg lain yg dah join pun sama..Now semua senyum hari2 dpt profit. kachinggg kachinggg hari hari… —Woh makin ramai.. Duplikasi..Tak sempat DJ nak buat training, mereka semua dah pandai cari org, perkara yg mereka ramai tak suka! Haha.. Korang ni mata duitan sungguh 😝Kita tak collect duit org, kita ajar mcmmn nk buat duit. So, stop la mengata yg bukan2 tu. Peluang yg patut di rebut oleh semua. Dah lama & banyak kali round dah kita ketinggalan tatkala ramai di dunia mengaut keuntungan dasyat. Sbb tu penting dptkan info yg betul bukan yg scam. So, dtg check-it-out sendiri dulu, drp dok menyalak tu.. u yg rugi. Simpan prasangka dulu, dtg check-it-out sendiri dulu. Jika Tuhan nak bagi rezeki yg mudah, pantas, & banyak tu – maka ianya pun terjadi lah. Usah menolak rezeki.. Sambut & nikmatinya.. & Bersyukurlah…”

STRATEGI MAKSIMUM INCOME

SANGAT PENTING!

Berapa akaun nak buka?

Macam mana cara terbaik nak susun?

Rahsia dapat income berganda-ganda dengan kerja yang sama, akan dibongkarkan. Sila hadir ke training, DJ akan bantu anda!

ROYAL Q Apps

Royal Q Apps Ranking ke-26 dalam category FINANCIAL APPS mengatasi Metatrader5, HSBC Malaysia, Gate.Io & HotBit didalam Playstore & IOS. Power!!
Royal Q boleh jadi lejen ni.. Baru 9 bulan dlm market networking sudah ranking 12 global!

CRYPTO S.I. POWER!

SOFTWARE
ROBOT S.I

Trade

Why Robot S.I.?

1) Proven 5 Tahun
2) 50 Negara
3) Murah $120 setahun
4) Referral Mar-2021 (80% | 20%)

EXCHANGE

Trade

API

– Binance
– Huobi
– ……..
– ……..
– Luno
– Remitano
– ETC
– ……..
– ……..

Trade

API

– Binance
– Huobi
– ……..
– ……..
– Luno
– Remitano
– ETC
– ……..
– ……..

COINS

– Bitcoin
– Ethereum,
– Tether,
– Etc
– ……..
– ……..

Jenis-jenis Income

Income Yang Besar Adalah Dari

Pertama

Dari modal u trade. Jika besar modal besar lah profit.

Kedua

Dari u buat affiliate/referral program. Ini memang giler besar incomenya. Yg pangkat V6 tu income lebih sejuta rm sebulan.

Ketiga

Dari stacking, beli coins & simpan. Ada rezeki besar dpt coins yg naik tinggi giler..

Income ke-4 & ke-5: Dari Affiliate Huobi & CopyTrade. Ini kecil shj, tp dah org nk bagi, kita ambil lah.. syukur.. Boleh buat lepas belanja makan minum, jejalan 🙂

Sediakan Duit Robot + Duit yang nak trade

Contact Upline Anda utk ajar buka acc

Selepas daftar di link, install apps

PENTING: Untuk join, dapatkan link dari orang yang ajak u atau DJ seperti di bawah.

INI CONTOH LINK REFERRAL:
Dato Jah <*Note: Letak Nama Anda Untuk Rujukan>

Setting Trade

“Jadilah org2 yg bijak iaitu:
– Jgn kata ‘no’ tanpa check-it-out sendiri dahulu.. &
– Jgn dengar cakap orglain yg tak pergi check-it-out juga tuu..”

Syarat nk join:
Acc Houbi: - IC (MyKad) atau Passport & Muka nak scan.
Acc RoyalQ: - Email

Sangat hebat giler ROYAL Q di masa Pandemic & masa yg singkat boleh lahirkan ramai Jutawan yg income tak masuk akal! Hanya di dunia crypto shj boleh. Pastikan pilih yg betul bukan scam! Sbb tu kena hadir check-it-out sendiri!

RANKING V2

RANKING V3

RANKING V4

Pencapaian DJ

🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉 Mari sama2 kita ucapkan Tahniah kepada Real Superwoman Malaysia, Dato Hjh Jahlilawati Atas kenaikan pangkat V4 dalam masa hanya 5 minggu sahaja ! 🥳🥳🥳 Antara V4 paling pantas dalam dunia yang diketahui saya setakat ini ! 🔥🔥🔥 Pastinya untuk menjadi V4 dalam masa 5 minggu ini adalah bukti bahawa beliau sememangnya memberikan sepenuh komitmen terhadap rangkaian beliau. Dengan rekod sebagai MultiJutawan Terpantas di bisnes2 beliau yang lain, kali ini beliau menyatakan hasratnya di Royal Q. Jom sama2 kita support impian beliau agar impian kita juga terlaksana!!! 💪🏻💪🏻💪🏻 TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH & Selamat Maju Jaya saya ucapkan kepada seluruh rangkain TEAM DJ BISNESJAYA PFG !!! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 🚀🚀🚜🚜 ~Ijat Lejen, Upupsline DJ
Yang modal USDT1,000 & ke atas, jemput guna copytrade ‘DJTraktor1’ (DJ punya).. InsyaAllah huntung lagi banyakkk…. 💰💰
Yg modal USDT250 hingga kurang USDT1,000 – sehari dua lagi DJ create my own copytrade ‘DJTraktor2’. Tungguu…
Traktor sudah mari.. 🚜 Here tractor lady comes..
Ikut jer DJ 🦀🚀
Teman-teman…
SESUNGGUHNYA KEJAYAAN adalah PILIHAN…
KEGAGALAN juga adalah PILIHAN…
KITA YANG PILIH! (Of-course dengan izinNya)

BISNESJAYA Program & Activities

Peluang yg besar itu datang secara tiba2… Kita biasa baca ayat ini sampai habis.. tetapi adakah kita benar2 menghayatinya? Adakah dgn sambut & buat beberapa peluang itu memadai? Jawapannya tanya diri kita sendiri.. keadaan kita, bukan orglain. Hidup kita, kita yg bertanggungjawap ke atas nya. Peluang ini sedang nak meletop. So yg baca website ini dari mula sampai habis, anda insan terpilih. Usah dipersiakan. Trust me in a few mths ramai akan tahu & berpusu-pusu menyertainya. Dunia dah berubah, cara buat duit pun dah berubah. So anda nak jadi antara yg awal atau bila ramai dah tahu? Jika Tuhan nak bagi rezeki yg mudah, pantas, & banyak tu – maka ianya pun terjadi lah. Usah menolak rezeki.. Sambut & nikmatinya.. & Bersyukurlah… DJ kesian kat org yg tabur fitnah kata scam – buat dosa kering jer.. jgn main2 dosa fitnah – besar, & u bagi pahala amalan baik u ke DJ.. tq jer la…”

CRYPTO
S.I
POWER !!

CLOSING

CRYPTO
S.I.
POWER !!

CLOSING

Tips Jutawan

DJ nak bawa orang-orang yang ikut DJ – berjaya!

Tidak kiralah mereka ni dari rangkaian bisnes DJ terdahulu atau dari rangkaian orang lain yang nak ikut, juga yang bukan orang-orang dari bisnes terdahulu – itu lebih ramai!

Supaya kita sama-sama berjaya dapat the truly recurring pasif income!
Bezanya – banyak dengan sikit, cepat dengan lambat – kita yang pilih!

Jadilah orang-orang yang bijak… ke arah Multiple Source of Income & Pendapatan Pasif yang sebenar-benarnya – berterusan & meningkat pulak tu, insyaAllah.

Mesej KHAS IKHLAS dari DJ…

Kepada LEADERS yang mempunyai RANGKAIAN atau STAF di bawah mereka especially leaders besar… biasanya kita ni POSITIF & BERTANGGUNGJAWAB orang nya…


DJ dengan rasa RENDAH HATI memohon anda CHECK-IT-OUT SENDIRI program CRYPTO S.I. POWER!! yang baru nak start ni… sekarang adalah TIMING YANG TEPAT! (jika anda check-it-out sendiri anda akan faham apa yang DJ maksudkan timing tersebut..). JANGAN DENGAR CERITA DARI PIHAK KETIGA – sendiri dengar DIRECT. PERCAYA lah cakap DJ jika anda tidak join pun, ramai di dalam rangkaian atau staf anda yang AKAN JOIN NANTI.. its just a matter of TIME.. No worries, program ini TIDAK KONFLIK dengan mana-mana program atau pekerjaan yang anda & rangkaian atau staf anda sedang lakukan sekarang sebab IANYA SATU PELABURAN. Jika kewangan anda dah cukup, buatlah untuk BANTU RANGKAIAN atau STAF anda.

DJ YAKIN, SEBAGAI LEADER (tidak kira kecil atau besar), kita tentu ada KEINGINAN NAK BANTU GROUP KITA baik yang rapat/loyal dengan kita atau yang biasa-biasa sahaja dengan kita, semua kita nak bantu. Jadi, DJ MENYERU agar anda LUANGKAN SEDIKIT MASA BERHARGA ANDA, LAPANGKAN MINDA – GO CHECK-IT-OUT SENDIRI. DO IT NOT FOR YOU BUT FOR YOUR GROUP. HELP THEM! Kadang-kadang rangkaian atau staf kita tidak berani nak buat sebab mereka hormatkan kita & sayang pada kita, mereka takut kita tersinggung walaupun mereka SEBENARNYA MEMERLUKAN PELUANG INI. Jangan sia-siakan kepercayaan mereka & rasa hormat mereka pada kita sehingga kita TERLEPAS PANDANG akan keperluan mereka. ITS OK JIKA LEPAS CHECK-IT-OUT SENDIRI anda rasa tidak sesuai untuk anda & rangkaian atau staf anda, NO OBLIGATION lepas dengar ANDA SENDIRI DECIDE. DJ cuma mohon anda JANGAN MENOLAK TANPA TAHU CERITA SEBENAR/DETAILS… Kan kita ni orang-orang yang positif & bertanggungjawab!

“Jangan malu-malu untuk buat extra income.. jika kita susah bukan ada orang lain yang nak tolong pun… Bangkit! Bangkit! Usah di kenang peristiwa yang lepas – baik kejayaan mahupun kegagalan, jadikan panduan & sempadan.. yang penting hidup hari ini & di masa akan datang.. Hidup kita, kita yang pilih, kita yang tentukan, kita yang usahakan, of course dgn izinNya…”

Wake up & dreams… Peluang dah ketuk depan pintu ni… cepat-cepat ler buka… orang lain yang di introduce sama waktu dengan U dah laju dah ni.. boleh buat online/ offline, DJ tolong tunjuk ajar…”

BISNESJAYA Support & System

Sistem Base 4 Serangkai

SARANAN DJ…

❗📣 Baca betul2, ikuti saranan DJ ini jika u nak berjaya cara pantas & mudah..
Selepas u hadir Preview – buat keputusan utk join.

Ada 2 PANTANG LARANG nak buat keputusan:

1). U JANGAN tanya pendapat orang yg tak hadir Preview, biasanya mereka negatif sbb mereka tak dapat info lengkap di Preview. U buat keputusan sendiri. This is your life. Jika u nak tanya juga, pastikan mereka pun hadir Preview, then u tanya/discuss lah.

2). U JANGAN test market sebab u akan spoilt yr market tanpa u sedar. Test market bermakna u belum join, belum cukup ilmu, tapi dah cerita kepada orang lain & ajak orang tu join.

Scenario Pertama (Belum join): Bila u buat prospekting, antara soalan yang prospek pasti akan tanya ialah “kau dok cakap-cakap kat aku ni, kau sendiri dah JOIN ker belum?”, bila u jawap “belum” (jangan bohong), prospek biasanya mereka tak cakap depan u, mereka cakap dalam hati sahaja – “eleh dia sendiri pun tak join, tak yakin, tak percaya tapi nak ajak aku join, huh!”; so macam mana la prospek u nak ikut u (percaya/ yakin/ join).

Scenario Kedua (Belum cukup ilmu): U belum cukup ILMU. Baru sikit prospek tanya atau bagi alasan, dah u tak reti nak jawab. So again, macam mana la prospek nak join. U sendiri tak cukup ilmu nak me”NAMPAK”kan kelebihan/ benefits program ni. Worst part u pun setuju dengan alasan tersebut! Haru tul!

So, rakan2, ilmu program ni mudah, tapi JANGAN AMBIL MUDAH, yg mudah tu nak kena MAHIRkan. So, nak berjaya dlm program ni, jangan buat kerja2 MEMBUNUH TANPA NIAT di atas.

~Follow saranan DJ 🦀🚜🚀

Platform BISNESJAYA

“Syukur alhamdulillah sambutan hangat platform terbaru 4D ni.. Return tinggiii…of course Duduk Diam Dapat Duit yg legal & syariah..takkan DJ & Dato’ Reza nk main scam money game plak. May b inilah ganjaran /rezeki DJ setelah berhempas pulas & berkorban sebelum ini.. Now baru betul2 boleh rileks Duduk Diam Dapat Duit (4D).. tak perlu risau lagi pasal duit!”. “Majoriti org memang suka yg 4D ni.. tp hati2 cari yg betul.. DJ mula2 pun skeptikal juga.. dah dengar – hmm terus gali ler…Projek Crypto S.I. Power!! ini sedang meledak serata dunia. Sebab orang suka 4D ni 🙂 Kita ajak buat M.L.M ramai yg krik2 :(“

Tools

ONLINE

Website, Slides Preview & Video2

Website info power yg paling LENGKAP menceritakan mengenai Program ‘Crypto S.I. Power!!

Website ini ditulis oleh Dato’ Jah sendiri. Segala pengalaman 12 tahun dlm bisnes network marketing, Dato’ Jah adunkan penerangan yg simple tapi padat, lengkap.

Ini MEMUDAHKAN anda untuk promo Program ‘Crypto S.I. Power!!’ kepada semua orang di media sosial dengan hanya SHARE LINK website ini sahaja.

Layari website www.cryptoaipower.com

OFFLINE

Top 10 Alasan

Bila kita buat prospekting, inilah Top 10 Alasan yg prospek kita akan bagi. Sebab tu kita kena mahir menjawapnya. Sila hadir ke training di BJA (BisnesJaya Academy), DJ tunjuk ajar macam mana nak jawab Top 10 alasan ini.

Beza join dgn grp DJ & DR@DatoReza.. robot semua grp dpt .. Kelebihan join dgn kami

✅ DJ guide u mcmmn nak buat cara betul, pantas, mudah, income berganda-ganda, & naik pangkat laju!

✅ Dpt copy setup dr grp kami

✅ Dpt support dr grp kami – personal coaching, training, talian hayat bantu u buat prospecting – kebanyakannya free

✅ Bila dah bersama kami, macam2 lagi lah rahsia multijutawan u boleh dpt dr kami!

✅ DR tunjukkan strategi mcmmn nk buat rm1juta dlm masa dua bulan shj!

✅ DR ni Visi, Misi beliau sangat besar, best giler!

✅ Combine dgn DJ – Fuh jd power giler2!

Mahal semua nih. Hadir ke majlis ilmu kami.
Anda nak sambut peluang or tengok shj peluang rare ini? Simpan dulu prasangka tu.. dtg check-it-out sendiri dulu.
Bisnes 4D ni, Duduk Diam Dapat Duit, tak sama dgn bisnes yg jual produk atau servis.. dia punya laju laen maciam..luarbiasa! Tak pernah DJ buat Preview ramai tul prospek yg hadir. Pastu majoriti join! Siapa yg tak nak profit hari2 kann… 🙂Tak perlu jual produk/servis, tak perlu taja dwnln, tp siapa rajin nk taja lagi best – dpt komisen.

Kepada yang dah sambut tu, kita dah ada mesin atm pengeluar duit dah niii… tinggal nak cucuk (sponsoring) & picit (servicing) jer lagi… rugi kalau kita tak buat tak ambil duit tu… Wake-up & do it!

Preview ‘Crypto S.I. Power!!’
📌 Selasa 8.45pm @Zoom
📌 Sabtu 2.45pm @BJA/Zoom
.
Training (utk org yg dah join shj)
📌 Isnin 8.45pm @Zoom
.
Link Zoom minta drp org yg menjemput u

Alamat BJA:
BisnesJaya Academy
51-2, Jalan BK 5A/2,
Bandar Kinrara 5, 47180
Puchong, Selangor
Map: https://goo.gl/maps/Ff2jXz6Btkq
Waze: Bisnesjaya

BisnesJaya Academy

51-2, Jalan BK 5A/2, Bandar Kinrara 5, 47180 Puchong, Selangor
Map: https://goo.gl/maps/Ff2jXz6Btkq
Waze: Bisnesjaya
Yg nak hadir, hubungi:
HQ: Dato Jah 019-310 5171
atau hubungi
Cik Zaimah 011-1881 7710 ; atau
Kak Ani 017-8795445 ; atau
BizPartner yang mengajak anda.

Ingin mendapatkan Vaucher Diskaun Training?!

Sila masukkan maklumat anda di bawah:

Gerak Kerja

“Dalam bisnes TRUST sangat penting. Sebab tu bila DJ share ramai yg response sebab TRUST dgn DJ. So takkanlah DJ nak menghancurkan TRUST ini! Giler ker apa!”Simpan dulu prasangka tu.. dtg check-it-out sendiri dulu. Bisnes 4D ni, Duduk Diam Dapat Duit, tak sama dgn bisnes yg jual produk atau servis.. dia punya laju laen maciam.. So kpd yg ada rangkaian tu, jika u lambat – rangkaian u akan join bawah orglain. Percaya lah cakap DJ. Jgn salahkan sesiapa, u yg lambat sambut peluang ini, DJ dah ajak nii…Better u gi check-it-out sendiri dulu cepat2. Jgn dok prasangka scam kat situ jer.. kelak u yg ketinggalan/rugi. Lagi cepat u hadir ke Preview, lagi cepat boleh join, lagi cepat boleh buat profit. DJ & rakan2 yg dah join ‘Crypto S.I. Power!!’ ni setiap hari dapat profit! Giler! Time is money. Rebut segera! “

Penutup

Kata-kata keramat DJ..

Ayuh rakan2 semua, kita dah jumpa lubok emas dah niii… tinggal nak gali jer lagiii… anda boleh pilih gali guna tangan ker, penyodok ker, tapi DJ bila dah jumpa lubok emas, DJ pilih gali guna cara yg cepat, mudah, & dapat banyak, DJ pilih gali guna traktorrrrr….!!! Itu la… tak check-it-out sendiri tak tahu! Kepada yang dah check-it-out – usah bertangguh lagi, nanti kawan-kawan & sedara-mara U yang akan prospekting U balik! Ini FENOMENA ARUS DERAS yang tak dapat ditahan-tahan, tak boleh elak, better U yang join dulu & prospekting mereka. Kepada yang dah join, usah lambat-lambat – Gali Guna Traktorrrr…!!!!! 🙂 Apa yang penting, DJ dah buka jalan & buktikan yang program Crypto S.I. Power!! ni pun boleh pergi laju jika kita buat dengan cara yang betul!

F.A.Q CRYPTOAIPOWER

Ada beberapa cara:
a) withdraw dari huobi ke Royal Q
b) Jika kita ada lebih dari 1 akaun Royal Q, kita boleh transfer dari satu akaun ke Akaun yang lain.
Bergantung kepada modal yg kita tambah. Adakah copy trade tersebut memerlukan penukaran setting dengan penambahan modal tersebut.
Boleh, tapi kita tidak dibenarkan buat withdrawal dalam masa 24 jam
kita perlu buat order baru dengan trader yang sama dan attach receipt kepada seller dan complete kan order.

Prospek akan terdaftar bawah empunya referal link tersebut.

Anda ada 3 pilihan:
a). Bersabar, tunggu dia naik balik
b). Tambah modal
c). Buka beberapa acc, beli coins lain2.
Boleh dengan syarat duit kita tidak digunakan untuk beli coin pada masa tersebut dan coin kita bukan tengah floating pada masa itu (untuk mengelakkan kita menanggung kerugian) .
Sebab robot akan berhenti trading jumlah USDT berada bawah pada 2.

Robot royal Q tidak boleh ambil modal kita yand disimpan di exchange Huobi, Binance atau Coinbase. Robot hanya boleh trade untuk kita bukan withdraw

Jika ini berlaku, hanya kos pengaktifan robot sahaja kerugian kita, modal kita selamat di exchange Huobi, Binance atau Coin base

Sudah semestinya tidak, sebab system menggunakan SPOT trading, so tiada istilah Margin Call Seperti Forex trading.

Memang kita tidak tahu identity owner syarikat Royal Q tapi Bitcoin pun kita tak tahu sape owner syarikat tapi semua ok aje & ramai/banyak lagi di dunia crypto digital aset ni yg kita tak tahu identitinya pun u ok jer. Lagi parah u ada Bitcoin dll crypto yg u tak tahu identitinya tu u ok jer tp bila RQ u tak ok. Apa cer ni..?

Tiada sebab RQ bukan sykt MLM yg perlukan lesen AJL. RQ adalah referral program

Betul.. apa salahnya?

Kita ada 2 jenis income:

1.dari trade duit kita sendiri,

2.dr referral org join bawah kita.

Nak buat no.1 shj, taknak buat no.2 ok jer, boleh.

DJ bagi ilmu sikit: Dunia network marketing ni samada yg MLM ada AJL lesen, yg affiliate, referral, dll adalah bisnes yg legal, taksalah dpt komisen dr dwnlns kita. Kena hadir training 101 Network Marketing, kasi cuci sikit minda yg salah tentang dunia network marketing

Betul.. tapi selagi tiada pihak berkuasa yg buat study & dapati tak syariah – hukumnya harus, boleh buat.

Betul.. tapi yg ada auditor pun mana kita tahu pengiraan tu betul ker tidak. Kita tak dapat buktikan. Adoi sampai begitu sekali persoalannya

– Betul.. alert list bukan confirm scam list.

Ini ayat DJ copy paste dr SC alert list

“Carrying on unlicensed capital market activities of dealing in securities.”

Laa.. majoriti dlm dunia crypto yg de-centralise ni memang tiada license.. spt binance, huobi, & banyak lagi, ok jer..

  • Psttt: Silap2 yg nengata tu ada account kat binance dll exchange, & beli coin2 yg tak syariah pun, banyak pulak tu beli.. macam pepatah mengata dulang paku serpih..

Memang tiada tapi balas teori jer tak guna. Try la install, setting & trade, baru nampak. Masuk modal yg paling rendah jer Ratus Dollar jika takut sangat RQ ambil duit tu.

– Sebenarnya bukan tapi org yg terdahulu join dok sebut2 A.I., DJ pun terikut. Yg tepat dr website sykt adalh ‘super pintar’ (refer ebook Royal di website cryptoaipower.com) bukan ‘artificial intelligent’. Hmm time rq bg profit, perkara ni xtimbul, bila floating mcm2 questionkn. Gunalh robot mn pun time market sedang menurun/crash, intelligent mcm mn pun tetap floating. R

– RQ semi-auto, dia ikut apa yg kita set. Tengok preview english by Rubert Parahqasam very gud dia terangkn teknikal sedikit mcmmn robot ni beroperasi. Ada video dia tu dj dh letak kat telegram.

kita tahu profit bukan hari2.. profit boleh by jam/ minit/ saat & begitu juga floating boleh by any waktu. So DJ dh betulkn xguna perkataan profit hari2. DJ selalu ckp anggaran profit dlm bulan. Itu pun tekankn ianya anggaran sbb market turun naik.

– bila dj dh join dj dpti kena tahu sedikit basic/asas, yg senang jer pun – so ayat ini pun kena tukar kpd yg lebih tepat.

– biasala networker kadang terover ckp, sbb teruja sngt, so mn yg kita dh tahu, kita perbetulkn kasi lebih tepat. Masa mula2 join kita xtahu. Kita amalkan continuous improvement..

– Apapun kita nmpk bukti depan mata ramai yg dah mengaut keuntungan lumayan especially para V6 kita. Kita sendiri pun dh merasa untung nya. Takleh la terima/suka time profit shj, kena terima juga time floating. Lumrah apa jenis pasaran pun turun naik.

– Cuma dgn robot super intelligent ni time turun naik dia bantu kita buat profit tanpa kita buat manual – masa, tenaga, usaha, berjaga hingga ke pagi, bekerja tanpa henti 24jam sehari, 7hari seminggu, 365hari sethn, mn ada manusia boleh buat, & tanpa kita ada ilmu yg terer, robot bantu kita buat secara auto. Kan power tu!

KELEBIHAN SERTAI WEB REPLIKA BERSAMA

TERBUKA KEPADA SEMUA

PENTING:
DJ nak jelaskan, jangan risau yg bukan di bawah rangkaian DJ atau referal webreplika ini, anda pun boleh join/beli webreplika ini, TIADA SAILANG (crossline), anda tetap di bawah upline anda ikut geneologi asal Affiliate Royal Q, anda cuma di bawah penaja upline Web Replika shj –
2 perkara yg berbeza!

BILA ANDA JOIN/BELI WEB REPLIKA INI, ANDA AKAN DAPAT

Web Replika cryptoaipower.com

WEBSITE REPLIKA yg paling LENGKAP menceritakan mengenai Program Crypto S.I. Power!!

Website ini ditulis oleh Dato’ Jah sendiri. Segala pengalaman 12 tahun dlm bisnes network marketing, Dato’ Jah adunkan penerangan mengenai produk & marketing plan, dengan BUKA MINDA & MOTIVASI sekali – ini yg MAHAL nih! Tiada mana-mana website lain yg selengkap ini!

Dengan melanggan Web Replika ini, anda akan dapat website yang sama dgn LINK & REFERAL ID anda sendiri. Ini MEMUDAHKAN anda utk promo program Crypto S.I. Power kepada semua orang di media sosial dgn hanya SHARE LINK Web Replika ini sahaja.

Jadikan DJ sebagai ‘BRIDGE’ anda buat prospekting. DJ yg akan terangkan kat prospek anda. Kan dah mudah kerja anda, & sukses rate lebih tinggi! InsyaAllah.

Jimat Duit, Masa dan Tenaga

Anda tak perlu lagi bazirkan duit ribuan ringgit upah orang lain atau masa & tenaga anda sendiri buat website ini. Guna jer cryptoaipower.com yg dihasilkan oleh pakar dalam bisnes ini!

Insentif Web Replika Tinggi

Dapat Bonus Rujukan Web Replika hingga Aras 3 apabila anda perkenalkan kepada rakan-rakan. Memang wow lah!

Simulasi potensi pendapatan duplikasi 10 hingga 3 Aras boleh dapat RM11,700! Wah best nih!

Insentif Set Tools

Anda akan dapat diskaun 10% (ikut promosi terkini dari masa ke semasa) bagi setiap pembelian set tools

Insentif Tiket Training

Anda akan dapat diskaun 10% (ikut promosi terkini dari masa ke semasa) bagi setiap pembelian tiket training

Insentif Lain-lain Merchandise

Anda akan dapat diskaun 10% (ikut promosi terkini dari masa ke semasa) bagi setiap pembelian merchandise. Best kan 🙂

Data Base Prospek

Anda dapat kumpul database prospek. Dalam semua bisnes, Database is king.

Auto Follow Up

Sistem akan bantu anda follow-up prospek secara auto. Tak perlu susah payah reka ayat email dan ambil masa follow up prospek. Walau bagaimana pun anda di galakkan buat follow-up sendiri juga

Superb Dashboard

Terdapat pelbagai fungsi menarik di dalam dashboard seperti boleh lihat senarai maklumat prospek & ahli baru, tips jutawan, tips teknikal, info terkini, penyata income masuk, & banyak lagi!

Live Statistic Report

Anda dapat lihat live statistik prospek berpontensi tinggi yg lawati ke website anda. Memudahkan anda mengawal dan menguruskan data base prospek.

Support Online & Offline

Anda akan sentiasa diberi panduan & bimbingan dari barisan leader hebat Team BisnesJaya. Banyak tips jutawan daripada mentor proven bernilai ribuan ringgit akan dikongsikan kepada anda

cryptoaipower.com Urus Postage

Anda tak perlu susah payah keluar rumah pergi ke poslaju. Semua urusan postage merchandise diuruskan untuk kemudahan anda

Sertai Web Replika

Harga Asal Adalah

RM2500

OFFER GILER BABAS
TELAH DIBUKA

Untuk anda yang betul-betul nak buat duit dengan cara MUDAH…PANTAS & MAKSIMUM INCOME

Tapi…

TUNGGU...
ADA LAGI...

UNTUK TEMPOH TERHAD

Jaminan 100% wang dikembalikan jika anda tidak dapat apa yg anda beli iaitu:

  1. Website replika dgn link & referal anda sendiri
  2. Insentif2 yg di janjikan jika anda layak/capai
  3. Apa2 fungsi website replika yg telah di janjikan dlm website ini

*Tertakluk kepada terma & syarat.

MILIKI
WEB REPLIKA CRYPTOAIPOWER.COM

Senarai BizPartner Seluruh Malaysia

SELANGOR

Puchong
▪️ Dato’ Jah 019-310 5171

Serdang
▪️ Cik Zaimah 011-1881 7710

Shah Alam
▪️ Siti Rohani 017-879 5445

▪️Mohd Safri Mahat 011-2003 1000

Bangi
▪️ Muhamad Akbarul @ ABG K 010-332 2933

▪️ Farah Izwani 019-629 3868

Ampang
▪️ DMella Ahmad 012-977 2208

Kota Damansara
▪️ Naim 011-7035 5555

Kuala Selangor
▪️ Rozali Sapari 017-625 5007

▪️ Iskandar 011-7035 5007

Bukit Jalil

▪️ Mohd Azual 013-257 0283

Semenyih

▪️ Hafiz Wahab 013-333 2203

Klang

▪️ Zairul 010-788 9748

WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

Kuala Lumpur
▪️ Dato’ Jah 019-310 5171

Putrajaya
▪️ Soim
013-398 4100

▪️ Shahmi
019-324 4038

Sunway
▪️ Bossjoe
011-1532 6437

NEGERI SEMBILAN

Negeri Sembilan
▪️ Dato’ Jah 019-310 5171

Nilai

▪️ Wazir AL Islam 010-258 0656

Seremban
▪️ Izy Shah bin Ismail 011-6459 3880

MELAKA

Melaka
▪️ Dato’ Jah 019-310 5171

JOHOR

Johor
▪️ Dato’ Jah 019-310 5171

Segamat
▪️Mohammad Sulaiman Bin Munawar
012-733 0605

PERAK

Perak
▪️ Dato’ Jah 019-310 5171

KEDAH

Kedah
▪️ Dato’ Jah 019-310 5171

PULAU PINANG

Pulau Pinang
▪️ Dato’ Jah 019-310 5171

PERLIS

Perlis
▪️ Dato’ Jah 019-310 5171

PAHANG

Pahang
▪️ Dato’ Jah 019-310 5171

Kuantan
▪️ Dato’ Kelly 013-983 9839

TERENGGANU

Terengganu
▪️ Dato’ Jah 019-310 5171

KELANTAN

Kelantan
▪️ Dato’ Jah 019-310 5171

Pasir Mas
▪️ Azhani bt Abdul Rahman 013-993 6500

▪️ Fadzilah Bt Husain 013-981 9815

▪️ Muhammad Athooillah 013-912 5352

Gua Musang
▪️ Ahmad Kamil bin Adnan 014-515 9751

SABAH

Sabah
▪️ Dato’ Jah 019-310 5171

SARAWAK

Sarawak
▪️ Dato’ Jah 019-310 5171

DILARANG mengeluarkan mana-mana kandungan website ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali, tanpa kebenaran bertulis dari Dato Jah

Copyright ©️ 2022 Crypto S.I. Power

Cart
  • No products in the cart.

Ingin mendapatkan Vaucher Diskaun Training?!

Sila masukkan maklumat anda di bawah: